Ruimte voor ambitie op T58

T58Wie vooruit wil moet investeren. Natuurlijk in kennis, maar ook in verbetering van bedrijfsprocessen. Vanuit ons nieuwe bedrijfspand kunnen we u nog beter van dienst zijn met het ontwerpen van software en het bouwen van besturingssystemen.

12 jaar geleden gestart in een bedrijfspand achter het woonhuis waren we nu toch echt toe aan ruimere en moderne opzet. Na lang en goed beraad hebben we gekozen voor een locatie in Tilburg: Tradepark 58.

Klaar voor de toekomst
Dat het afgelopen jaar de economie zou krimpen hadden ook wij niet voorzien. Maar “elk nadeel heeft zijn voordeel”, als de economische wind gaat draaien, krijgen wij hem zeker in de rug.

Kopje koffie
Onderstaande foto dateert nog van begin dit jaar, toen we nog volop aan het bouwen waren. Wilt u weten hoe het geworden is? Kom eens koffie drinken!


Delen: