Industrial Control Panels “UL listed mark”

Sirius ComponentsUL 508A, de standaard voor Safety of Industrial Control Panels
Als uw machines of apparatuur de Noord-Amerikaanse markt moeten betreden, neem dan geen risico en laat uw bedieningspanelen voldoen aan de UL508A. De nieuwste versie van de NEC (National Electric Code) bevat het artikel 409. Dit artikel schrijft voor dat de industriële bedieningspanelen moeten worden gemarkeerd met een kortsluiting stroom (SCCR). Het 409 artikel refereert naar de UL508A voor het evalueren van bedieningspanelen. Supplement SB van de UL508A is beoordeeld als zijnde een goedgekeurde methode voor het bepalen van de kortsluitstroomscore van een bedieningspaneel.

controlpanel1OEM paneelbouwer
Engineering van systemen en het bouwen van panelen is de core business van Eltra. Het toepassen van lokale normen en specifieke behoeften van de gebruikers of bijzondere voorwaarden met betrekking tot apparaten klimaat en veiligheid is standaardprocedure voor Eltra-medewerkers. Daarom krijgt ieder paneel de volle aandacht en gedetailleerde engineering.

Eplan techniek
Elektrische schema’s en gedetailleerde schema’s zijn ontworpen met EPLAN® Electric P8. Zowel grafisch- als objectgeoriënteerde techniek (2D) is mogelijk.

eplanFunctioneel testen
Het bouwen van bedieningspanelen wordt gedaan door deskundige medewerkers met hoge kwaliteitsnormen. Elk paneel is functioneel getest door het verbinden van I/O en veiligheidcircuits naar live test boards. Frequentie en servo drives zullen worden getest met behulp van echte motorbelastingen.


Delen: