Vervang uw oude Indramat besturingen

Gedurende de laatste jaren hebben we een toename geconstateerd in het aantal Indramat servobesturingen welke gebreken gaan vertonen of defect gaan, op zich niet zo gek want vaak hebben ze een respectabele leeftijd en zijn ze al 20 jaar of ouder.

Rexroth Indramat

De CLM is vaak de spil van een Indramat besturing en dateert uit begin jaren 80, de betrouwbaarheid is daarmee door de jaren heen wel bewezen.

De ontwikkeling heeft gelukkig niet stil gestaan. Met de Indradrive heeft Bosch Rexroth een hele goede en betrouwbare opvolger van de verouderede Indramat besturingen in de markt gezet.

Over ruim een week gaat de WOTS van start in de jaarbeurs in Utrecht. Onder het motto “Is er leven na de CLM?” leidt Eltra Engineering u binnen in “World of Technology & Science”.

Rexroth System Integrator

Als systeem integrator van Bosch Rexroth is Eltra Engineering BV een zeer ervaren Partner op het gebied van Indramat besturingen. U zult ervaren dat een gedeeltelijke of gehele vernieuwing van een aandrijving en/of besturing, buiten een hoge bedrijfszekerheid ook vergaande automatiseringsmogelijkheden bied. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het importeren van product tekeningen en het automatisch inlezen van orders uit uw ERP-systeem.

Loop eens binnen op het Partner paviljoen bij Eltra Engineering of in de stand van Bosch Rexroth, er zijn voldoende technisch specialisten aanwezig om de laatste stand van de techniek aan u te presenteren. Samen kunnen we uw wensen en mogelijke oplossingen onder het genot van een kopje koffie met u bespreken.

Is er leven na de CLM? Ja natuurlijk, maar wacht niet te lang…

Meer info over de WOTS


Delen: