Eltra introduceert nieuw logo

Eltra startte 21 jaar geleden vanuit een kantoor in de Moer en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele organisatie aan de Maidstone in Tilburg. We zijn een groeiende organisatie en daar hoort een passende uitstraling bij. Met trots introduceren we daarom vandaag ons nieuwe logo. In samenwerking met ontwerpbureau Maan hebben we gekozen voor een nieuwe huisstijl met daarbij een logo dat opvalt en herkenbaar is. Tevens benadrukken we met ons nieuwe logo de Industriële Automatisering, waar Eltra voor staat.

In de Industriële Automatisering worden printplaten toegepast. Met behulp van de vormentaal uit de printplaten chips is een herkenbare Eltra vorm gemaakt. Deze patronen uit de vormen van printplaten zullen in heel onze huisstijl zichtbaar zijn.

Vanaf 5 november 2018 zal in onze communicatie de nieuwe huisstijl gebruikt gaan worden. Overige zaken als bedrijfskleding en autobelettering zullen we gefaseerd in gaan voeren.


Delen: